tiistai 16. kesäkuuta 2009

Terveyden- ja kauneudenhoitoa

Kesä ja korvat. Aikolla on toisessa korvassa tulehdus - arvaa kummassa :-) Lääkkeiden laitosta on kehitetty...arvaa kumpi?...hauska "juostaan peräkanaa ja maksimoidaan palkintonamit" -leikki. Eläinlääkäri sai sata suudelmaa, leikkituokion ennen ja jälkeen tutkimuksen ja sitten kuitenkin lopuksi vielä kasan karvoja turkkiaan vaihtavalta koiratytöltä.
Siiri ja Vappu saivat vieraakseen tutun trimmaajan. Talviturkit katosivat linnuille pesäpehmikkeiksi. Ellei Siiri tuntisi meitä niin väittäisimme kotiimme tulleen Vaihdokkaan. Niin paljon pikku Siirimme muuttui kun turrikkaturkki hävisi nopeasti. Siiri istui nätisti trimmauspöydällä ja painoi välillä päänsä trimmaajan rinnalle ja huokaisi syvästi.

Vapulle trimmaus on tuttua puuhaa, samoin kynsien leikkaaminen. Se ei reagoi mitenkään kynsisaksiin ja trimmaajakin rasittaa ainoastaan kun hän nyppii jalkojen vanuttunutta karvaa. Muuten tytöt ovat tyttöjä ja kaunis ulkomuoto tuo piristystä. Syksyksi voi sitten taas kasvattaa kunnon turkin sateiden ja viiman suojaksi.



Ei kommentteja: