torstai 7. tammikuuta 2010

Elämä on koiran parasta aikaa :-)




Matti Nykästä vapaasti mukaillen voisi sanoa, että "ELÄMÄ ON KOIRAN PARASTA AIKAA". Aikon lumirakkaus on selkeä - lujaa, kovaa ja koko ajan ulkona temmeltäen. Turkki on paksu kuin itämainen villamatto eikä pakkanen häiritse. Toisin oli, kun hölmö emäntä puki -25C pakkaseen mennessä Hurttaviitan päälle. Aiko jähmettyi kuin patsas, ja sitä sai vetää pulkan lailla perässä. Ei auttanut muuta kuin sormet kohmeessa vetää moinen retale valjaiden välistä pois ja ---- häntä nousi hienolle kaarelle, askel oli korskea ja matka jatkui.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, onpa Aiko hienon näköinen talviturkissaan! Paljonko se muuten painaa? Ajattelin vaan vertausmielessä, kun tuo Dako on omasta mielestäni hiukan turhan tuhdissa kunnossa ja painoi viimeksi tasan 10kg, kun punnittiin. Olen nyt antanut vähän lightimpaa ruokaa..tilasin muuten Ritalle kokeeksi sitä nutrolin-öljyä..
t.Anni

Vappu kirjoitti...

Hei

Aikokin painaa yli 10 kiloa. Katselin sinun ottamia kuvia ja ajattelin, että ovat kovin samanlaiset siskokset. Meillä on sama ongelma, sillä Aiko saa n. 1 dl raksuja päivässä (=0,5 dl 2 kertaa pvssä!!) ja sillä on krooninen nälkä. Se on saanut vain viljatonta ja niissä on taas usein paljn energiaa. Toinen vinkki makupaloista koirille on siellä Koitsanlahdella (KIMIR http://www.parinet.fi/kimir/index.htm). Pyytävät kuorretta ja kuivaavat sitä. Se on erinomainen ja vähärasvainen ja lisäaineeton suomalainen makupalaruoka koirille. Turkki kiiltää. Ostin juuri tällä viikolla ekan ämpärillisen suoraan heiltä linja-autorahtina. On varmaan kymmenesosa eläinkaupan saman tavaran hinnasta. Kaupoissa myydään sellaisia 0,5 litran pikkurasioita. Ämpäri oi 20 litraa!

Nutrolinia tosiaan käytän koko ajan. Kiva kuulla, miten teillä se maistuu ajan kanssa. Annostus on niin pieni, että se riittää isoillekin koirille säällisen ajan.

t.Koko laumamme :-) ja Isla-pikkutytölle terkut