maanantai 29. joulukuuta 2008

Koirien Uusi Vuosi





















Uusi vuosi on tulollaan. Ihmiset ostavat kasseittan pommeja ja raketteja. Meillä odotellaan, mitä ilta tuo. Vapun ollessa ainokaisemme, se kehitti aikuisena huolestumisen rakettien räjähtelyä kuunnellessaan. Vantaalla paukkuja riitti ihan omiksi tarpeiksi. Onneksi reaktio oli vain sellainen, että Vappu tuli viereen istumaan ja katsoi levottomana meitä, mistä on oikein kyse?

Kun Siiri rantautui laumaamme, Vapun oli otettava uusi kanta räjähteisiin. Siiri on pikkuiruisesta koostaan huolimatta kuin musta ninjasoturi, joka menee häntä tikun suorana keskelle pihaa seisomaan juuri kohdalla olevan salamoinnin ja infernaalisen ryminän keskelle - kivaa...jeeee.....ja se juoksee sinne ja tänne uteliaana metelistä välittämättä. Vapun oli pakko koota itsensä ja olla välittämättä metelistä. Kun ei kerran tuo pieni lepakkokaan välitä :-)

Aiko ei olekaan vielä kokenut ilotulitusta. Toivoa sopii, että Siirin esimerkki tarttuu siihenkin ja koko lauma puuhailee omiaan taivaan paukkuessa ja valojen vilkkuessa.

Ei kommentteja: