perjantai 2. tammikuuta 2009

Lepakkoninja

No niin Siiri jatkoi ninjaelämäänsä. Kun raketit alkoivat lennellä, Siiri suoritti pihan valvontaa häntä piikkinä kuten joka ilta aikaisemminkin. Aiko seurasi mukana ja koska mikään ei näemmä huolestuttanut Leppakko-Ninja-Siiriä niin ei sitten muitakaan. Voiko olla niin, että koirat katsovat enemmänkin sitä, miten kaverit käyttäytyvät ja toimivat sitten sen mukaan?

Olimme ennakoineet Uuden vuoden meteliä niin, että kävimme ennen kuutta lenkeillä ja kutsuimme vieraat kuudeksi. Vieraathan ovat oivan hyvää leikkimateriaalia koiriemme mielestä. Vieraiden korvia voi nuolla, niskahiuksissa voi piehtaroida jos pääsee yllättämään vieraan takaapäin sohvan selkänojalla hiipien. Sitten kun vieras on näännytetty jatkuvilla syliin-pois -riehuleikeillä sen jälkeen voi vielä yrittää kerjätä herkkupalat kahvipöydästä ja illan pimetessä voi lopulta käpertyä vieraan syliin kestorapsutettavaksi. Jotta pauke ei olisi häiriöksi, soitimme vielä taustamusiikkia tunnelman nostattamiseksi :-)

Vappu ei olisi voinut vähempää välittää juhlinnasta ja Aikokin katseli 24:00 hieman ihmetellen meitä, että eikö jo pääsisi nukkumaan. Emme antaneet koirien olla pihalla yksin, vaan toinen meistä meni mukaan kävelemään ja katsomaan, että mitään erikoista ei pääse tapahtumaan. Siiri ja Aiko ovat vielä kuitenkin enemmän tai vähemmän pentuja, eikä niiden aivoituksia yllättävissä tilanteissa voi ennustaa.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Edellinen ei tarkoita, ettemme vastaisuudessakin suhtaudu sekä päällä riehuviin ukonilmoihin että ilotulituksiin niiden vaatimalla huolellisella ennakoinnilla. Sen myös opimme, että Vapun jo orastava paukkukammo on poistettavissa johdonmukaisella omalla toiminnalla.

Ei kommentteja: