lauantai 1. elokuuta 2009

Uukuniemi here we come



Takana kolmen yön reissu itärajalle. Vappu ilmoitti tällä kertaa selvästi ja voimakkaasti, että voitte sitten tehdä noita TYPERIÄ retkiänne jatkossa IHAN ITSEKSENNE KIITTI VAAN!!! Aiko ja Siiri sen sijaan nauttivat reissuista. Siinä missä Vappu huusi suoraa huutoa autossa heti kun se sai pienimmänkin aiheen - nopeus hidastui, pysähdyttiin liikennevaloihin tai kaupan pihaan tms. Auton ulkopuolella olevat ihmiset tuijottivat meiltä kaikuvaa VAKAVAN KIDUTUKSEN KILJUNTAA kuin ounastellen, pitääkö soittaa poliisille vai muuten vain seurata, mitä tuossa asuntoautossa oikein tapahtuu.

"Kidutuslento nro. 001 menossa etelästä itään. Häkeissä revitään huudoista päätellen kidutettavilta raajoja irti tai jotain vielä vakavampaa. Kun pääsimme jälleen retkeltä kotiin niin Vappu kieri pitkin mattoja, heilutti häntää vimmatusti ja juoksi kuin luvattuun maahan päässyt pyhiinvaeltaja pitkin huoneita ja oli sen näköinen, että EI KOSKAAN ENÄÄ MINULLE TUOTA kiitos!

Aiko tutustui matkalla aiempaa tarkemmin veteen. Se jopa kastoi tassunsa varovasti kirkkaaseen järveen ja maistoi hieman hillitysti vettä. Donaldsit - sorsat - saivat sen huomion. Joskin tarkastelu ja havainnointi oli japanilaisittain kovin siveää ja esteettistä. Siiri otti taas maisemat haltuunsa. Kaikki, mikä liikkui tai oli uutta (=kaikki :-) sai sen huomion ja häntä oli pystyssä kuin neula koko ajan.

Ei kommentteja: